Weekend mornings were made for French Toast – the best thing since sliced bread! What better way to start the day after a lie-in. You may also know it as eggy bread, pain perdu, or the 'poor knights of Windsor'. In essence, it’s bread, often slightly stale, soaked in a mixture of milk and eggs then fried before being topped with something sweet. A glug of maple syrup is always popular and for the classic American breakfast, a bit savoury is thrown in, too – usually bacon.
For the ultimate breakfast or brunch spread, you may also want to learn how to make American pancakes as well as traditional English crumpets.
주말 아침은 프렌치 토스트를 위해 만들어졌는데, 이것은 자른 빵의 탄생 이후 최고의 것이다! 누워서 뒹굴댄 다음 날 하루를 시작하는 더 좋은 방법! 당신은 또한 그것을 eagy bread, pain perdu, 또는 'windsor'의 불쌍한 기사들로도 알고 있을 것이다. 본질적으로, 그것은 종종 약간 상쾌한 빵이고, 우유와 달걀 혼합물에 담갔다가 위에 달콤한 것을 얹기 전에 튀겨졌다. 메이플 시럽 한 방울은 항상 인기가 있고, 전형적인 미국식 아침식사의 경우, 약간의 음미도 넣어지는데, 보통 베이컨이다.
궁극적인 아침이나 브런치 스프레드를 위해, 당신은 또한 전통적인 영국식 크럼펫뿐만 아니라 미국식 팬케이크를 만드는 법을 배우고 싶을 것이다.
French toast recipe
Serves 2
- 1 large egg, beaten
- 300ml milk
- 1 tsp vanilla extract or ½ tsp cinnamon
- 4 thick slices white bread
- 2 tbsp butter
- Toppings of your choice (such as 2 tbsp maple syrup or honey, or 2 tsp caster sugar)
큰 계란 1개, 두들기기
우유 300ml
바닐라 추출물 1 tsp 또는 계피 1⁄2 tsp
4 두께의 슬라이스 흰 빵
버터 2테이블스푼
선택한 토핑(마그네틱 시럽이나 꿀 2tsp, 캐스터설탕 2tsp 등)
How to make French toast
- In a wide dish, whisk the egg, milk and vanilla or cinnamon together. Coat one side of the bread slices in the liquid, then carefully flip them over and leave them to soak for 1-2 mins. If the bread isn’t very fresh you can leave for a few mins more. You want the eggy milk mixture to be absorbed into the bread but not so much that it falls apart.
- Melt 1 tbsp of the butter in a large non-stick pan over a medium heat and add two slices of the soaked bread. Cook for 5 mins or until golden, then turn to cook the other side for another 5 mins. Transfer to a plate and cook the other two slices in the rest of the butter.
- Cut the bread on the diagonal and divide between 2 plates, then add your toppings. A drizzle of honey or maple syrup works really well, or a sprinkling of cinnamon mixed with sugar. Add some jam, fruit compote or a few slices of fresh fruit or berries if you like. You can even turn it into dessert with the addition of crème fraiche or ice cream.
1. 넓은 접시에 달걀, 우유, 바닐라, 시나몬을 함께 휘저어라. 빵 조각의 한쪽 면을 액체에 묻힌 다음 조심스럽게 뒤집어서 1-2분간 담가둔다. 만약 빵이 그다지 신선하지 않다면, 너는 몇 분 더 담가 놀 수 있다. 당신은 계란 우유 혼합물이 빵에 흡수되길 원하지만 너무 많이 흡수되어 그것이 부서지는 것은 원하지 않겠지.
2. 버터 1테이블 스푼을 큰 끈적이지 않은 팬에 중간 불로 녹이고 젖은 빵 두 조각을 넣는다. 5분 동안 혹은 노릇노릇해질 때까지 요리하고, 그 다음, 다른 면을 5분 동안 요리하도록 돌려라. 접시에 옮겨서 나머지 두 조각을 버터의 나머지 부분에 넣고 익힌다.
3. 빵을 사선으로 자르고 두 접시를 나눈 다음 토핑을 추가한다. 꿀이나 메이플 시럽 한 방울은 정말 잘 먹힌다. 아니면 계피를 설탕과 섞어 뿌린다. 만약 당신이 원한다면 잼, 과일 컴포트 또는 신선한 과일이나 베리 몇 조각을 넣어라. 크렘 프레이체나 아이스크림을 곁들여 디저트로 만들 수도 있다.
French toast toppings
Ricotta & strawberry French toast
Make this recipe using the classic French toast method, then heap sliced strawberries, ricotta and honey over the top. Strawberries are available all year round in supermarkets these days, so you can have a taste of summer whenever you feel like it. So simple to make and yet, it looks like a restaurant dish.
프렌치 토스트의 고전적인 방법을 사용하여 이 레시피를 만든 다음 얇게 썬 딸기, 리코타, 꿀을 위에 쌓아 올려라. 요즘은 딸기가 1년 내내 슈퍼마켓에서 판매되기 때문에 마음만 먹으면 언제든지 여름의 맛을 느낄 수 있다. 만드는 것은 매우 간단하지만, 식당 요리처럼 보인다.
Crunchy almond panettone French toast
Panettone isn't just for Christmas anymore, but this panettone perdu makes fantastic use of it if you do have leftovers during the holiday season. The combination of brioche-like bread, rich dried fruit, cinnamon and fresh clementines will make you feel festive. Greek yogurt cuts through the richness.
파네톤은 더 이상 크리스마스를 위한 것이 아니다. 하지만 이 파네톤 퍼듀는 만약 여러분이 휴가철에 남은 음식을 가지고 있다면 그것을 환상적인 방법으로 사용할 수 있다. 브리오슈처럼 생긴 빵과 풍부한 말린 과일, 계피, 신선한 클레멘타인이 어우러져 축제 기분을 느끼게 할 것이다. 그리스 요구르트는 풍요로움을 이겨낸다.
Challah grapefruit French toast
Another traditional bread similar to brioche is Jewish challah and if you leave it for a day or two, it has the perfect texture for a fluffy French toast. In our recipe, the sharp bitterness from the grapefruit segments cuts through the sweet, buttery richness of the toasted challah. If you can’t find it in shops, try using bagels or thickly cut brioche.
브리오슈와 비슷한 또 다른 전통 빵은 유대계 도라로 하루 이틀 정도 놔두면 보들보들한 프렌치 토스트의 완벽한 식감이 있다. 우리의 요리법에서, 자몽 부분의 날카로운 쓴맛은 토스트된 challah의 달콤하고 달콤한 버터 풍성함을 보여준다. 만약 가게에서 그것을 찾을 수 없다면, 베이글을 사용하거나 연탄을 두껍게 자른다.
French toast bacon butties
Americans love to mix up sweet and savoury when it comes to breakfast and the combination really does work very nicely. With this recipe, the British bacon sarnie meets French toast. Or think of it as another twist on eggs and bacon. Make sure you bring out those flavours with a sprinkle of sugar, or a drizzle of maple syrup.
미국인들은 아침식사에 관한 한 달콤하고 맛있는 것을 섞는 것을 좋아하고 그 조합은 정말 잘 통한다. 이 레시피로 영국 베이컨 샌드위치는 프렌치 토스트를 만난다. 아니면 그것을 달걀과 베이컨의 또 다른 꼬임으로 생각하라. 설탕 한 방울이나 메이플 시럽 한 방울과 함께 그 맛을 꼭 꺼내야 한다.
Torrijas with sherry
Raid the drinks cabinet to make this Spanish version of French toast laced with sherry. You would be less likely to have this for breakfast, instead try it as a dessert for a casual dinner with friends. Serve with fruit and ice cream alongside, or leave out the sherry and top with honey and yogurt for a less intoxicating start to the day!
음료수 캐비닛에 셰리주를 얹은 이 스페인식 프렌치 토스트를 만들기 위해 레이어링했다. 당신은 이것을 아침으로 먹을 가능성이 덜할 것이다, 대신에 그것을 친구들과의 가벼운 저녁식사를 위한 디저트로 사용해 보라. 과일과 아이스크림을 곁들이거나, 셰리지를 빼고 꿀과 요구르트를 위에 얹어 하루 종일 덜 취하기 시작해라!
출처 : BBC good food How to make French toast By Miriam Nice - Senior content planner
https://www.bbcgoodfood.com/howto/guide/how-make-french-toast
번역 : 네이버 파파고 번역기 도움